Табір "Веселка", 2016

2016-06-16

/Files/images/DSCN8942_cr.jpg

з 30 травня по 16 червня при Марчихинобудськй ЗОШ І-ІІІ ст. діяв оздроровчий табір "Веселка"

Дітлахи мали можливість цікаво і з користю провести час. Про це дбали наші вихователі: Панькина Н.П., Рубан Т.М., Бублик Т.О., Мороко М.В., Підлісна І.І., Козлов І.Л., директор школи Нещерет О.Б., бібліотекар школи Рязанець О.В.

Чистоту і свіжість приміщень забезпечували техпрацівники: Зеленська В. І., Єсманчук Г. І., Манжос В. О., Зубова Л. М.

В таборі було організовано дворазове гаряче харчування. Дуже смачні і корисні сніданки та обіди готували наші кухарі Коренська Л.М., Адаменко Т.В. та завгосп Єрмоленко В.Г.

Велика заслуга в цьому наших спонсорів. Ми щиро вдячні Генеральному директору ТОВ «Лінен OF Десна» Храброву Вадиму Івановичу за істотну матеріальну допомогу в збагаченні дитячого раціону; приватним підприємцям Нещерет В.І, Шубенко В.Г., Калюжній О.Л., які надали допомогу у вигляді продуктів харчування, канцелярських та господарських товарів, необхідних для організації змістовного життя в таборі та сільському голові Нещерет С. М. за придбаний для дітлахів новий футбольний м’яч

16 червня вдбулося закриття табірної зміни. Цей деь був наповнений розвагами, співами, спогадами та приємними сюрпризами.

Найбільшою нагородою для всіх працівників табору були усмішки на обличчах дітей. Багато хто не хотів прощатися з табором. Загальним бажанням було, щоб в новому навчальному році табір "Веселка" знову відкрив свої двері для школярів.

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.